+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

HOTEL PORT Bewertungen

Hotelbewertung

92%
Perfekt

by 51 reviews

  • Personal

    94%
  • Sauberkeit

    97%
  • Ausstattung

    92%
  • Komfort

    91%
  • Preis-leistungverhältnis

    87%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Eva Sochorová

Einzelreisende, 22.5.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
82 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Miroslav Balcar

Älteres Paar, 15.5.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
94 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Jaroslav Kabrda

Älteres Paar, 10.5.2017

Vysočina kraj

  • Gesamtbewertung
90 %
  • organizace sauny, masáže, bazénu s pobytem jsme byli spokojeni

  • nic takového co by se nám nelíbilo jsme nenašli

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8
HOTEL PORT replied to this review.
Dobrý den,
děkujeme Vám za Vaše hodnocení.
Jsme rádi, že jste byl u nás spokojen a konkrétně wellness centrum jste si parádně užil.

S pozdravem

tým hotelu Port

Evžen Babůrek

Familie mit Kindern, 9.5.2017

Liberecký kraj

  • Gesamtbewertung
94 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9
HOTEL PORT replied to this review.
Dobrý den,
velmi Vám děkujeme za hodnocení našeho hotelu a pobytu zde. Velmi si toho vážíme.

S pozdravem

tým hotelu Port

Markéta Vaňasová

Gruppe von Freunden, 9.5.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Hana Paťhová

Einzelreisende, 9.5.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Božena Kudrnová

Einzelreisende, 1.5.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %
  • výborné jídlo, milá a profesionální obsluha včetně paní provozní, čistota

  • poloha pokoje, strohý přístup recepce, studený bazén a zima ve wellnes,neudržované sportovní pomůcky(špinavá a neseřízená kola)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
HOTEL PORT replied to this review.
Dobrý den,
děkujeme Vám za recenzi.
Hotel je zrekonstruován kompletně. Nerozlišujeme tedy starou a novou část. Pokoje jsou velikostí a vybavením stejné. Liší se pouze v barvách textílie.
Výběr konkrétního pokoje při příjezdu není možný, obzvláště při pobytech o víkendu, kdy bývá hotel často zcela obsazen. Pokoje s balkonem nebo výhledem na jezero bývají prodány jako první, je potřeba je rezervovat dopředu nebo se předem poptat, zda jsou ještě volné.
Teplotu vody ve vnitřním bazénu bohužel udává hygiena.
Doufáme, že i tak se Vám pobyt u nás líbil a že nás navštívíte třeba příště.

S pozdravem

Tým hotelu Port

Jindřiška Kozáková

Einzelreisende, 7.4.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
82 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8
HOTEL PORT replied to this review.
Dobrý den,
děkujeme Vám za milé hodnocení.
Určitě se na Vás budeme těšit někdy příště.

S pozdravem

tým hotelu Port

Anonymus

Familie mit Kindern, 12.3.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
72 %
  • Ochotny personál, čistota v celem zařízení

  • Nesmyslny systém ovládání osvětlení na pokoji. Nízka úroveň kuchyne ve smyslu prodávaných jídel tak jejich prezentace. U snídaně nebyla tepla voda na přípravu čaje. ...náprava az po upozornění.

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6
HOTEL PORT replied to this review.
Dobrý den,
děkujeme Vám za recenzi našeho hotelu. Každá recenze, ať už kladná či záporná nám pomáhá se zlepšovat.
V každém pokoji je u vchodu do pokoje a u postele centrální vypínač, který vypne celý el. okruh v celém pokoji. Hostům tento systém má poskytnout pohodlí, např. když si nechá host rozsvícené světlo v koupelně, centrálním vypínačem z pohodlí postele ho bez vstávání vypne.

S pozdravem

tým hotelu Port

Paní Blechová

Einzelreisende, 27.11.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %
  • Nelibilo se mi,že se z balíčku ,,dokonalá relaxace"nedaly některé položky-akce vyjmout a finančně dorovnat,popřípadě nahradit jinými dle přání. Raději bych měla v ceně oběd nebo večeři-tedy pokud se jedná o pobyt v zimním období...

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
HOTEL PORT replied to this review.
Dobrý den,
děkujeme za recenzi našeho hotelu a našich služeb. Obsah balíčku je daný, avšak není problém vyměnit např. masáž za masáž a finančně dorovnat, či vyměnit večeři (polopenzi) za oběd (v případě, že není večeře objednaná bufetem). Na všem se dá přeci domluvit :-).

Přejeme Vám krásné dny.
S pozdravem
tým hotelu Port

Adolf Kumpán

Älteres Paar, 15.11.2016

Liberecký kraj

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Anonymus

Einzelreisende, 14.11.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Miroslav Zbořilák

Einzelreisende, 31.10.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
98 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Anonymus

Einzelreisende, 29.9.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 4.8.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 4.8.2016

Deutsch

  • Gesamtbewertung
76 %
  • die Freundlichkeit des Personals

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6
HOTEL PORT replied to this review.
Hallo,
vielen Dank für Ihre Bewertung.

Mit freundlichen Grüßen

Hotel Port

ANNA Paclíková

Familie mit kleinen Kindern, 30.7.2016

Jihlava Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Dobrý den vše bylo v pořádku jak pro děti,tak pro dospělé.Vždy personál vyšel vstříc.Moc děkuji personálu za pomoc při odvozu kufrů a kočárku na vlakové nádráží.Za to jim velké poděkování.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
HOTEL PORT replied to this review.
Dobrý den,
děkujeme Vám za recenzi našeho hotelu Port.
Jsme rádi, když můžeme pomoci a když to jde, tak proč ne? :-)

Mějte prima dny.
S pozdravem
tým hotelu Port

Monika Dr. MacDonagh Pajerova

Einzelreisende, 28.7.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Velmi mily personální kromě uklízečku jedné ne příliš zdvořile a servírka s číšníkem probíhající soukromé záležitosti ... Jedinečné prostředí pláž bazény velkoryse řešení...

  • Malá tvrdá postel na p. 210 spala jsem na zemi :)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6
HOTEL PORT replied to this review.
Dobrý den,
rádi bychom Vám poděkovali za recenzi, kterou jste napsali. Velmi si ji vážíme.
Tvrdé postel,pro Vás, nás mrzí. V jednolůžkovém pokoji (č. 210) je klasické lůžko.

Přejeme krásné dny.

S pozdravem

tým hotelu Port

Radek

Familie mit kleinen Kindern, 14.7.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Bazén, práce s dětmi - aktivity, prostředí.....

  • Všechno bylo v pořádku, jenom bar zavírá brzo, rádi bychom poseděli déle. Ale není to zásadní připomínka nebo výtka.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
HOTEL PORT replied to this review.
Dobrý den,
mnohokrát Vám děkujeme za recenzi našeho zařízení.
Práci s dětmi jistě myslíte FIT&fUN program, který je po celou letní sezónu jak pro děti, tak i dospělé.
Bohužel, restaurace zavírá v 23:00 hodin. Jedná se pouze o hotelovou restauraci, nikoliv o noční bar. Děkujeme za pochopení.

S pozdravem
tým hotelu Port

Hana

Familie mit kleinen Kindern, 14.7.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • V hotelu se mi líbí jeho poloha, možnost využívat půjčovnu šlapadel, katamaránu atd..... Dále bazén.

  • Jako hotelový host spokojenost. Nicméně před časem jsem se v hotelu zastavila pouze na kávu a něco malého k jídlu a byla jsem odmítnuta já i celá rodina. Byli jsme čtyři a bylo nám řečeno: "k jídlu není nic, pití také ne, káva možná a zákusky nejsou". Neochota z personálu jen čišela. Pravdou je, že číšníka, který se takto choval, jsem v době svého pobytu neviděla. Asi skončil? Nevím, jestli je problém, aby v odpoledních nebo podvečerních hodinách návštěvník dostal jídlo nebo pití. Jinak ostatní se chovali velice dobře.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
HOTEL PORT replied to this review.
Dobrý den,
děkujeme za Vaše upozornění na neochotu personálu.
V restauraci by Vám měli uvařit do 21:30 hodin a obsluha je samozřejmostí. Samozřejmě se budeme snažit zajistit nápravu.

S pozdravem
tým hotelu Port
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.